valea-doftanei-auto-derapat.jpg

Incidentul a avut loc duminică seară, în zona Valea Doftanei - Teșila, după ce un autoturism a derapat și a rămas suspendat pe marginea râului din zona barajului, potrivit IPJ Prahova.

UPDATE: 18.20 - Autoturismul era în pericol să cadă în prăpastie, șoferul luând măsura ancorării acestuia cu ajutorul a două chingi, de un alt autoturism. Pompierii militari au intervenit pentru stabilizarea autoturismului și repunerea acestuia pe suprafața carosabilă, a anunțat ISU Prahova.

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, din fericire, nicio persoană nu este rănită. La momentul producerii incidentului în autoturism se aflau două persoane. ISU Prahova intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare. Totodată, cei prezenți la locul accidentului, au reușit să ancoreze autoturismul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul nedorit. Potrivit primelor date, conducătorul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției și a derapat cu mașina care a rămas suspendată pe marginea râului din zona barajului.

 La fața locului se deplasează echipaje ale Poliției și ISU Prahova. 

Reamintim faptul că iarna s-a instalat în zona de munte, la această oră semnalându-se precipitații, inclusiv sub formă de ninsoare, în mai multe zone din Prahova.

foto cu caracter ilustrativ.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.