tir-uri-restrictie-dn1a.png

Restricția, potrivit IPJ Prahova, se instituie pe DN1A, pe tronsonul Vălenii de Munte - Măneciu, pe sensul spre Brașov.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, pe DN1A se ridică restricția pentru camioanele cu o greutate mai mare de 7,5 tone. În zonă continuă să ningă, iar lucrătorii de la Secția Drumuri Naționale acționează pentru deszăpezire. 

Din cauza zăpezii de pe carosabil, mai multe TIR-uri au rămas blocate pe DN1A. IPJ Prahova a anunțat că se instituie restricție, pentru camioanele cu o greutate mai mare de 7,5 tone. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Restricția se instituie de la Vălenii de munte pe sensul către Brașov, până la Măneciu pentru a acționa utilaje deszăpezire”, a precizat IPJ Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.