trafic-prahova.jpg

Traficul rutier este blocat duminică după-amiază, pe DN1A, la Măneciu, după ce un copac a căzut pe carosabil. Pe DN71, la Sinaia, se circulă alternativ, tot din cauza unui copac căzut pe carosabil.

UPDATE: 15.30 - Pe DN1A traficul a fost deblocat, potrivit IPJ Prahova.

Prahova se află sub cod galben de vânt, lapoviță și polei, în zona de nod a județului. La Măneciu, potrivit IPJ Prahova, traficul este blocat, din cauza unui copac care a căzut pe carosabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului intervin echipaje inclusiv de la drumuri naționale, dar a fost solicitat și un echipaj al ISU Prahova.

Circulația este îngreunată și la Sinaia, pe DN71, unde este trafic alternativ, tot din cauza unui copac căzut pe carosabil.

Potrivit ANM, până duminică la ora 18.00, în zona de munte se vor înregistra ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.