ninsoare-vamt.jpeg

ANM a emis sâmbătă o atenționare de cod galben de vânt. În vigoare este și un cod galben de ninsori, valabil până duminică, la ora 12.00.

Iarna s-a instalat în toată regula în localitățile prahovene, în special în zona de munte, unde stratul de zăpadă a depășit 8 - 15 cm. 

ANM a emis sâmbătă o atenționare de cod galben de vânt, avertizare valabilă. până la ora 17.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Prahova, atenționarea vizează localitățile Mizil, Bărcănești, Puchenii Mari, Ciorani, Poienarii Burchii, Albești-Paleologu, Colceag, Șirna, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Tomșani, Dumbrava, Baba Ana, Fulga, Balta Doamnei, Tinosu, Gura Vadului, Sălciile, Boldești-Gradiștea, Gherghița și Olari.

Potrivit ANM, vântul va atinge la rafală viteze în general de 55...60 km/h.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.