ninsoare-ploiesti-decembrie-2018.jpg

Prahova se află vineri noapte sub cod galben de ninsori, iar meteorologii nu s-au înșelat nici de data aceasta. La Ploiești a început să ningă, moderat cantitativ.

La Ploiești a început să ningă, iar codul galben de ninsori este valabil din această noapte, de la ora 23.00, până duminică, la ora 18.00.

În acest interval, spun  meteorologii, „precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat consistent de zăpadă. Local se vor cumula 25…30 l/mp și izolat 40...50 l/mp”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Ninge pe DN1 și pe DN1A, în zona de munte

Tot vineri noapte a început să ningă și în zona de munte, inclusiv pe DN1 și pe DN1A.

20181214_233824.jpg

ninge-ploiesti.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.