fbpx

accident-dn1-victime.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri noapte, pe DN1, la intersecția din zona Băicoi, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. 

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs pe sensul către Brașov, pe fondul neacordării de prioritate. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova. SAJ Prahova a intervenit cu o ambulanță cu medic și cu două ambulanțe cu asistent, lșa fața locului fiind prezent și un echipaj de prim ajutor de la Smurd.

Citește și: Accident pe DN1, în intersecția de la Băicoi. Trafic blocat pe o bandă - FOTO 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cinci persoane au fost implicate în accidentul rutier, iar trei dintre ele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Una dintre victime este un tânăr în vârstă de 29 ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism toracic. O a doua victimă a accidentului este o tânără în vârstă de 24 de ani, care a fost diagnosticată inițial cu traumatism cranio-cerebral și amnezie retrogradă. Cea de a treia victimă este o tânără în vârstă de 26 ani, care prezenta traumatisme la ambele mâini, dar și un traumatism la coloana dorsală.

Toate cele trei persoane vor beneficia de asistență medicală de specialitate și de investigații amănunțite pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului.

Alte două persoane, un tânăr în vârstă de 30 de ani și un tânăr în vârstă de 25 de ani nu au prezentat leziuni. 

Tot vineri noapte a mai avut loc un accident grav, de data aceasta pe DN1A, la Măneciu, în zona Mănăstirii Cheia:

Citește și: Accident grav pe DN1A, la Mănăstirea Cheia. Trafic îngreunat - UPDATE

În urma accidentului de la Măneciu, trei tineri au ajuns la spital.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg