tentative-suicid.jpg

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un bărbat și două femei, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Primul caz a fost semnalat joi dimineață, în jurul orei 04.30, O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Băicoi, are nevoie de ajutorul medicilor, după ce s-a intoxicat acut voluntar cu medicamente. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 

La diferență de câteva ore, a fost înregistrat un nou caz, de data aceasta la Brazi. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați să intervină după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că o femeie, în vârstă de 38 de ani,  are nevoie de ajutorul medicilor. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că este vorba de intoxicație acută voluntară polimedicamentoasă. Femeia a fost preluată cu o ambulanță din satul Popești, comuna Brazi, și transportată la Spitalul Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ultimul caz a fost înregistrat joi seară, în jurul orei 20.00. Medicii de la Serviciu de Ambulanță Prahova au fost alertați, tot prin 112, despre faptul că o tânără se simte rău. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că este vorba despre o tânără în vârstă de 28 de ani, care a fost diagnosticată tot cu intoxicație acută voluntară medicamentoasă. Tânăra a fost transportată tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.