colindători.jpg

Elevii Colegiului de Artă Carmen Sylva din Ploiești - clasa Canto Muzică Tradițională, coordonați de profesorii Adela Dumitru, Nicoleta Stoica și Mihai Ioniță, au oferit un adevărat spectacol la ședința Consiliului Local.

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, în noul sediu al Primăriei Ploiești au răsunat colindele. Îmbrăcați în costume tradiționale, elevii de la Colegiul de Artă Carmen Sylva, coordonați de profesori, au arătat cât de frumoase sunt tradițiile românești. Iar repertoriul a fost unul bogat.

Marți și miercuri, la Filarmonica „Paul Constantinescu”, elevii au susținut două concerte:extraordinare.  Marți a avut loc concertul ,,Un altfel de Crăciun împreună", cu ocazia Centenarului Marii Uniri, iar miercuri ,,Crăciun de poveste", care a inclus colinde și cântece de Crăciun. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cele două spectacole, de marți, respectiv de miercuri, și-au dat concursul Orchestra Colegiului. Orchestra de Suflători, Corurile „EUTERPE" & ,CRESCENDO" și Grupul Vocal Folcloric, toate alcătuite din elevi de la Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, a precizat prof. Adela Dumitru.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.