colindători.jpg

Elevii Colegiului de Artă Carmen Sylva din Ploiești - clasa Canto Muzică Tradițională, coordonați de profesorii Adela Dumitru, Nicoleta Stoica și Mihai Ioniță, au oferit un adevărat spectacol la ședința Consiliului Local.

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, în noul sediu al Primăriei Ploiești au răsunat colindele. Îmbrăcați în costume tradiționale, elevii de la Colegiul de Artă Carmen Sylva, coordonați de profesori, au arătat cât de frumoase sunt tradițiile românești. Iar repertoriul a fost unul bogat.

Marți și miercuri, la Filarmonica „Paul Constantinescu”, elevii au susținut două concerte:extraordinare.  Marți a avut loc concertul ,,Un altfel de Crăciun împreună", cu ocazia Centenarului Marii Uniri, iar miercuri ,,Crăciun de poveste", care a inclus colinde și cântece de Crăciun. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cele două spectacole, de marți, respectiv de miercuri, și-au dat concursul Orchestra Colegiului. Orchestra de Suflători, Corurile „EUTERPE" & ,CRESCENDO" și Grupul Vocal Folcloric, toate alcătuite din elevi de la Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, a precizat prof. Adela Dumitru.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg