politie-locala-incident-scoala.jpg

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 11.45, în zona din apropierea Școlii Gimnaziale „George Coșbuc”, unde doi părinți ai unui elev s-au certat pe tema cine să-l ia de la unitatea de învățământ pe minorul care se afla la cursuri.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, minorul este încredințat mamei, prin hotărâre judecătorească, însă tatăl a insistat să-l ia de la școală. Cazul se află acum în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.  

Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a intervenit, în zona Școlii Gimnaziale „George Coșbuc”, pentru aplanarea scandalului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Polițiștii locali au procedat la identificarea adulților, aflați în dispută pentru custodia copilului, precum și a avocatului care o însoțea pe mama acestuia, solicitându-le să dea dovadă de un comportament civilizat. La apariția minorului, mama a început să tragă de copil, care a intrat în panică și a început să plângă. Polițiștii locali au luat măsuri pentru aplanarea conflictului până la sosirea lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Secția nr. 4 Poliție Ploiești care au fost solicitați, prin 112, să intervină la fața locului. 

Foto: cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.