fbpx

politie-locala-incident-scoala.jpg

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 11.45, în zona din apropierea Școlii Gimnaziale „George Coșbuc”, unde doi părinți ai unui elev s-au certat pe tema cine să-l ia de la unitatea de învățământ pe minorul care se afla la cursuri.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, minorul este încredințat mamei, prin hotărâre judecătorească, însă tatăl a insistat să-l ia de la școală. Cazul se află acum în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.  

Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a intervenit, în zona Școlii Gimnaziale „George Coșbuc”, pentru aplanarea scandalului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Polițiștii locali au procedat la identificarea adulților, aflați în dispută pentru custodia copilului, precum și a avocatului care o însoțea pe mama acestuia, solicitându-le să dea dovadă de un comportament civilizat. La apariția minorului, mama a început să tragă de copil, care a intrat în panică și a început să plângă. Polițiștii locali au luat măsuri pentru aplanarea conflictului până la sosirea lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Secția nr. 4 Poliție Ploiești care au fost solicitați, prin 112, să intervină la fața locului. 

Foto: cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg