fbpx

medicină-legala-plopu.jpg

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit decedat, miercuri dimineață, chiar de familie, iar ginerele acestuia a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, iar ulterior au ajuns și medicii legiști.

Bărbatul găsit decedat ar fi plecat de acasă marți dimineață, anunțând că merge să taie niște coceni de pe un teren viran, situat lângă o lizieră de salcâmi din localitatea Plopu, numai că nu s-a mai întors acasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îngrijorată, marți noapte, soția bărbatului și-ar fi sunat fiul și i-a povestit incidentul. Chiar dacă era noapte, membrii familiei au plecat în căutarea bărbatului, însă din cauza întunericului nu au putut să dea de urma acestuia.

Miercuri dimineață, membrii familiei au ajuns iar la terenul viran, unde l-au descoperit pe bărbat decedat, în apropiere de liziera de salcâmi.

Ginerele acestuia a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că pe trupul bărbatului nu sunt urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg