medicină-legala-plopu.jpg

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit decedat, miercuri dimineață, chiar de familie, iar ginerele acestuia a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, iar ulterior au ajuns și medicii legiști.

Bărbatul găsit decedat ar fi plecat de acasă marți dimineață, anunțând că merge să taie niște coceni de pe un teren viran, situat lângă o lizieră de salcâmi din localitatea Plopu, numai că nu s-a mai întors acasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îngrijorată, marți noapte, soția bărbatului și-ar fi sunat fiul și i-a povestit incidentul. Chiar dacă era noapte, membrii familiei au plecat în căutarea bărbatului, însă din cauza întunericului nu au putut să dea de urma acestuia.

Miercuri dimineață, membrii familiei au ajuns iar la terenul viran, unde l-au descoperit pe bărbat decedat, în apropiere de liziera de salcâmi.

Ginerele acestuia a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că pe trupul bărbatului nu sunt urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.