victima-ger.jpg

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit miercuri seară, în Sinaia, pe strada Octavian Goga, în stare critică. Bărbatul prezenta degerături la ambele picioare.

O persoană a sunat la 112 și a alertat medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Ajunși la fața locului, medicii de la SAJ Prahova au constatat că bărbatul avea degerături de gradul II/III la ambele picioare.

Victima frigului a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Orășenesc Sinaia, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii atrag atenția că expunerea la frig poate fi în unele cazuri chiar fatală. Pe lângă instalarea rapidă a hipotermiei, care se manifestă cu scăderea temperaturii corpului sub 35 de grade Celsius, victimele gerului se pot alege cu degerături care pot fi extrem de periculoase, în cazurile grave impunându-se chiar amputarea membrelor afectate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.