caruta-accident.jpg

Accidentul rutier s-a produs miercuri seară, pe DN1A, pe raza localității Berceni, în apropiere de Moara Nouă, pe sensul București - Brașov, după ce un autoturism a intrat într-o căruță nesemnalizată.

La volanul autoturismului s-a aflat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Berceni, iar conducătorul căruței este un tânăr în vârstă de 16 ani, tot din localitate. În urma impactului dintre autoturism și atelajul hipo a rezultat rănirea gravă a unui băiat în vârstă de 15 ani, din Berceni, care era pasager în autoturism.

Victima accidentului a fost transportată de o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Adolescentul era în stare extrem de gravă. La momentul în care a fost prezentat la UPU, băiatul era în comă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Căruță spulberată de mașină pe DN 1A, în Prahova. Adolescent transportat la spital în comă. FOTO

Potrivit unor surse medicale, băiatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grav, dar și cu un hematom, motiv pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale, în regim de urgență, pe Secția de Neurochirurgie.

Starea adolescentului este în continuare una critică. Adolescentul se află în Secția de Terapie Intensivă, este în continuare în comă, fiind intubat și ventilat mecanic.

În cauză Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.