incendiu-plopu-casa.jpg

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova.

UPDATE - 20.27 ISU Prahova a anunțat că pompierii militari au reușit să localizeze focul, care s-a manifestat pe o suprafață de 80 mp. „Pompierii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la alte două corpuri de casă lipite de locuința care a ars”, a precizat ISU Prahova.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că focul a cuprins o locuință din comuna Plopu. La fața locului, pompierii militari intervin cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință și cu pericol de propagare la locuința situată în apropiere”, a precizat ISU Prahova.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Foto cu caracter informativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.