avarie-electrica-ploiesti-zona-sud.jpg

Avaria Electrica s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 19.00 și a afectat zona de sud a municipiului Ploiești.

Avaria, potrivit primelor informații, s-ar fi produs la rețeaua electrică din zona de sud a Ploieștiului. La această oră sunt afectate locuințele inclusiv de pe străzile Democrației, Lupeni, Cavalului și Dr. Gheorghe Petrescu

„Echipele Electrica sunt pe teren pentru remedierea situației”, au declarat reprezentanți ai Electrica, precum și inspectori din cadrul Dispeceratului Primăriei Ploiești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.