autobuz-incident.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă seară în zona Cartierului Albert. Unui autobuz TCE, care circula pe traseul 1D, i-au explodat două cauciucuri, moment în care șoferul a frânat, iar unul dintre călători s-a lovit.

La scurt timp după incident, conducerea TCE a anunțat că vor fi efectuate cercetări în vederea stabilirii cauzei care a condus la un astfel de incident.

Citește și: Autobuz TCE implicat într-un accident, pe traseul 1D, după ce i-au explodat două cauciucuri

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din ce am aflat este vorba despre două cauciucuri pe spate. Autobuzul implicat este marca MAN. Nu este un autobuz nou. Incidentul nu este unul obișnuit Noi am avut achiziție de cauciucuri noi. Trebuie să stabilim cauza care a condus la explozia cauciucurilor, dacă este vorba de un viraj efectuat greșit, dacă nu cumva pe carosabil era ceva anume sau dacă este vorba despre calitatea cauciucurilor. Noi am mai avut un incident similar, în Bereasca, unde se pare că au fost puse pe strada lemne cu cuie. Trebuie să vedem ce anume s-a întâmplat pentru că nu este un lucru obișnuit să explodeze două cauciucuri”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE.

Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc pe sensul Carrfour - centru, în Cartierul Albert, iar în autobuz se aflau 35 - 40 de călători. O tânără în vârstă de 28 de ani, care se afla în autobuz, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Potrivit SAJ Prahova, tânăra prezintă un traumatism lombar. Restul pasagerilor au refuzat transportul la unitatea medicală.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cauza care a condus la producerea evenimentului.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Bărbat lovit de autobuz în comuna Berceni

Dacă vă făceați impresia că vremea rea reduce numărul de accidente cu victime, în special cu pietoni, vă înșelați. În această după amiază, un bărbat a fost acroșat de un autobuz. Incidentul s-a...