fbpx

autobuz-incident.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă seară în zona Cartierului Albert. Unui autobuz TCE, care circula pe traseul 1D, i-au explodat două cauciucuri, moment în care șoferul a frânat, iar unul dintre călători s-a lovit.

La scurt timp după incident, conducerea TCE a anunțat că vor fi efectuate cercetări în vederea stabilirii cauzei care a condus la un astfel de incident.

Citește și: Autobuz TCE implicat într-un accident, pe traseul 1D, după ce i-au explodat două cauciucuri

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din ce am aflat este vorba despre două cauciucuri pe spate. Autobuzul implicat este marca MAN. Nu este un autobuz nou. Incidentul nu este unul obișnuit Noi am avut achiziție de cauciucuri noi. Trebuie să stabilim cauza care a condus la explozia cauciucurilor, dacă este vorba de un viraj efectuat greșit, dacă nu cumva pe carosabil era ceva anume sau dacă este vorba despre calitatea cauciucurilor. Noi am mai avut un incident similar, în Bereasca, unde se pare că au fost puse pe strada lemne cu cuie. Trebuie să vedem ce anume s-a întâmplat pentru că nu este un lucru obișnuit să explodeze două cauciucuri”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE.

Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc pe sensul Carrfour - centru, în Cartierul Albert, iar în autobuz se aflau 35 - 40 de călători. O tânără în vârstă de 28 de ani, care se afla în autobuz, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Potrivit SAJ Prahova, tânăra prezintă un traumatism lombar. Restul pasagerilor au refuzat transportul la unitatea medicală.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cauza care a condus la producerea evenimentului.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg