accident-urlati.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri seară, în jurul orei 20.00, după ce un minor, care se afla, potrivit primelor informații, pe trecerea de pietoni, a fost acroșat de un autoturism.

Medicii ajunși la fața locului au constatat că victima, în vârstă de 15 ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral minor și traumatism la ambii genunchi. 

Citește și: Accident în zona liceului din Urlați. Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minorul, în vârstă de 15 ani, a fost transportat de o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

O a doua persoană implicată în accident, un adolescent în vârstă de 17 ani, care nu prezenta leziuni, a refuzat transportul la spital.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...