2dd35787-1e80-4ea7-83bb-c8ba2d259091.jpg

Polițiștii au fost sesizați despre faptul ca minora Irimescu Cristina Aurelia, de 15 ani, din Olari, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

„La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungă turcoaz, fes de culoare bleumarin cu steluțe argintii, ghete de culoare neagră. Poartă un ghiozdan de culoare neagră, cu motive florale”, a anunțat IPJ Prahova

Minora are înălțimea de 1,60, greutate de 50 kg, constituție astenică, păr șaten și ochi căprui.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Persoanele care pot oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul lansat de Poliție.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.