furt-capace-roti.jpg

O persoană din București, aflată în vizită în localitatea Berceni, a semnalat polițiștilor că, în cursul lunii noiembrie, i-au fost sustrase capacele de la roțile autoturismului.

„În urma cercetărilor, polițiștii au reușit identificarea principalului suspect în persoana unei localnice de 46 de ani”, a anunțat IPJ Prahova.

În timpul audierilor, femeia bănuită a recunoscut fapta comisă, iar bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost întocmit un dosar penal, care urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu soluție procedurală.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.