73e78c8c-d38b-421a-be0e-347f48a2909c.jpg

Minora Dana Alexandra Constantin, în vârstă de 16 ani, din Ploiești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit, a anunțat IPJ Prahova

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost sesizați cu privire la dispariția minorei. „La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare albastru închis cu gluga de culoare neagră, blugi de culoare albastră și ghete de culoare neagră, a precizat IPJ Prahova.

„Persoanele care pot oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul Poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

FOTO: IPJ Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.