47319761_2488211374528475_9077162279128006656_n.jpg

În pauza sezonului competițional în care activează echipa "Olimpia" Comarnic - mai precis Liga C Prahova, Seria Câmpina, galeria formației  își ocupă timpul cu încurajarea fotbaliștilor la meciurile amicale, dar și cu...faptele bune! 

Pentru că e sezonul dărniciei, membrii galeriei comărnicene au inițiat o campanie caritabilă de ajutorare a copiilor cu o situație materială mai puțin fericită din oraș.

Astfel, își vor dedica următoarea perioadă colectării de bunuri pentru copii:  dulciuri, hăinuțe, bani și alimente neperisabile, de la oamenii cu suflet din Comarnic și nu numai, pe care le vor dărui, în preajma Ajunului Crăciunului, celor care au cu adevărat nevoie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Peste 60 de persoane sunt pe lista familiilor cu probleme financiare din oraș. Pentru ei, membrii galeriei "Olimpia" Comarnic, dar și alte persoane altruiste care s-au alăturat campaniei, vor încerca să strângă cât mai multe daruri, astfel încât să le facă sărbătorile de iarnă puțin mai fericite!

Cei care vor să împartă puțin din spiritul Crăciunului, sunt așteptați să doneze haine sau jucării pentru copiii cu nevoi, în fiecare duminică,  de la orele 17.00, la sediul fostului restaurant Irish din Comarnic (lângă Poștă). 

Pe 23 Decembrie 2018, această locație va fi deschisă toată ziua, pentru colectarea de haine, jucării sau alimente. De asemenea, se pot face donații în bani la Green Pub Comarnic, unde a fost instalată o urnă special pentru acest scop. În prezent, copiii cărora le sunt destinate cadourile au vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

Persoanele care cunosc familii cu nevoi din Comarnic, care ar putea beneficia în urma acestei campanii, pot contacta galeria Olimpia pe pagina de facebook: "As Olimpia Comarnic", unde găsesc și detalii despre această acțiune caritabilă!


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...