tanara-disparuta.jpg

Minora Neagu Nicoleta Viorica, în vârstă de 16 ani, din comuna Drăgănești, a plecat de la domiciliu la data de 29 noiembrie și nu a mai revenit.

 În cursul zilei de joi, Secția Rurală Nr. 10 Valea Călugărească a fost sesizată cu privire la faptul că minora a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Ultima dată când a fost văzută, era îmbrăcată cu o geacă scurtă, de culoare grena, pantaloni de culoare deschisă și era încălțată cu teniși argintii”, a anunțat IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adolescenta are 1,60 m înălțime, 45 kg, față ovală, păr tuns până la umeri, ondulat, vopsit negru.

„Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate sa anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau sa apeleze 112”, este apelul Poliției..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.