fbpx

mașini-sparte-hoți.jpg

Membrii unui al doilea grup de spărgători de autovehicule au fost depistați de polițiștii ploieșteni. Cei bănuiți sunt patru minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Polițiștii ploieșteni au continuat cercetările cu privire la mai multe fapte de furt calificat din autoturisme, comise în perioada 30.10 - 16.11.2018, pe raza cartierelor „Mihai Bravu” și “Dorobanțu”, a anunțat IPJ Prahova.

Astfel, polițiștii ploieșteni de investigații criminale din cadrul Secției nr. 4 Ploiești au reușit ieri să identifice persoanele bănuite de comiterea acestora ca fiind patru minori din municipiu, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma cercetărilor, „s-a stabilit că aceștia ar fi acționat cu preponderență pe timp de noapte, prin spargerea geamurilor portierelor sau forțarea sistemului de asigurare al autoturismelor, după care ar fi sustras diverse bunuri din interior”, a anunțat IPJ Prahova. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus continuarea urmăririi penale față de doi dintre suspecți, în vârstă de 16 și 17 ani, în stare de libertate.

De asemenea, față de ceilalți doi (ambii de 15 ani) s-a dispus efectuarea expertizei psihiatrice în vederea stabilirii discernământului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști ai Secției nr. 4 Ploiești, a anunțat IPJ Prahova.

Citește și: Mașini sparte în Ploiești, Bucov și Blejoi. Cum acționa o bandă de hoți

Acesta este cel de-al doilea grup de bănuiți că acționau pentru furtul din autoturisme. Alți doi tineri, de 15 și 20 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce ar fi spart mai multe mașini pe raza localităților Ploiești, Bucov și Blejoi

foto: cu caracter informativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg