fbpx

polei-prahova-drumuri.jpg

Polițiștii din județul Prahova au sancționat, prin acordarea de avertismente, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Consiliul Județean Prahova pentru neasigurarea stării de viabilitate a drumurilor, în condițiile în care, miercuri, s-au produs accidente din cauza poleiului.

Pentru situația de ieri, când anumite drumuri din Prahova s-au transformat în veritabile patinoare, polițiștii au emis trei avertismente pentru Consiliul Județean Prahova și pentru CNAIR. 

Consiliul Județean Prahova a primit două avertismente, pentru drumurile județene care traversează localitățile Brănești și Scorțeni, iar CNAIR a primit avertisment pentru modul în care a avut loc combaterea poleiului pe DN1B, în zona Mizil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În decursul zilei de ieri, în Prahova s-au înregistrat aproximativ 20 de accidente rutiere, 12 dintre ele fiind catalogate ca tamponări, principala cauză fiind poleiul.

Citește și: Record de accidente rutiere, ieri, în Prahova. Principala cauză a fost poleiul

Trebuie precizat însă că situația de ieri a fost una aparte. Prahova s-a aflat sub avertizarea meteo de polei încă de la  primele ore ale dimineții.

Citește și: Pericol pe drumurile din Prahova. Poleiul a provocat mai multe accidente rutiere

Asta pentru că a început să plouă, iar din cauza temperaturilor scăzute s-a format polei pe mai multe drumuri din județ.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg