fbpx

accident-rutier-spitalul-judetean-victima.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri pe raza localității Bărăitaru, după ce un autoturism și o dubiță au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului, conducătoarea autoturismului, o femeie în vârstă de 47 de ani, a rămas încarcerată în mașinăă. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, precum și pompieri militari din cadrul ISU Prahova.

Citește și: Șoferiță încarcerată - Neadaptarea vitezei și neatenția în condiții de polei provoacă al 6-lea accident de miercuri, în Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În accidentul rutier au fost implicate trei persoane. Una dintre victime este chiar conducătoarea autoturismului, care prezintă un traumatism cranian sever, cu plagă în zona occipitală și traumatism toraco-abdominal. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În accident au mai fost implicate alte două persoane. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 35 de ani, care prezenta un traumatism la genunchiul drept. O a treia persoană, un bărbat în vârstă 38 de ani, nu prezenta leziuni.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg