accident-rutier-spitalul-judetean-victima.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri pe raza localității Bărăitaru, după ce un autoturism și o dubiță au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului, conducătoarea autoturismului, o femeie în vârstă de 47 de ani, a rămas încarcerată în mașinăă. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, precum și pompieri militari din cadrul ISU Prahova.

Citește și: Șoferiță încarcerată - Neadaptarea vitezei și neatenția în condiții de polei provoacă al 6-lea accident de miercuri, în Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În accidentul rutier au fost implicate trei persoane. Una dintre victime este chiar conducătoarea autoturismului, care prezintă un traumatism cranian sever, cu plagă în zona occipitală și traumatism toraco-abdominal. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În accident au mai fost implicate alte două persoane. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 35 de ani, care prezenta un traumatism la genunchiul drept. O a treia persoană, un bărbat în vârstă 38 de ani, nu prezenta leziuni.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.