spitalul-pediatrie-ploiesti.jpg

Medicii care au acordat primul ajutor în cazul micuțului în vârstă de numai 2 luni spun că băiețelul ar fi aspirat laptele, iar lichidul ar fi ajuns în plămâni, fapt care a condus la instalarea hipotermiei.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, în satul Vâlcele, din comuna Colceag. Un băiețel în vârstă de numai două luni a avut nevoie de asistență medicală specialitate după ce laptele pe care l-ar fi băut a fost aspirat în plămâni. Imediat, temperatura corpului bebelușului a scăzut, micuțul fiind diagnosticat cu hipotermie.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova ajunși la fața locului l-au transportat pe băiețel la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii de aici spun că minorul s-a aflat și în stop cardio-respirator, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare.

Micuțul a rămas internat la Spitalul de Pediatrie Ploiești, în Secția de Terapie Intensivă, fiind sub supraveghere permanentă, evoluția urmând să se vadă în timp.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.