protest-spontan-finante.jpg

Pentru a cincea zi, angajații ANAF protestează cu privire la intenția autorităților centrale de a desființa cele opt direcții regionale existente la nivel național.

La Ploiești, protestul spontan a fost declanșat prima dată săptămâna trecută, când mai mulți angajați ai ANAF - Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice au ieșit în fața sediului, în semn de protest că autoritățile centrale intenționează desființarea direcțiilor generale. 

Citește și: Protest inedit la ANAF Ploiești. Mesaj special pentru ministrul Finanțelor - VIDEO, FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri, angajații de la ANAF de la Ploiești protestează în interiorul sediului. Angajații susțin că măsura de desființare a celor opt direcții generale regionale ar conduce la haos în sistem. prin dezechilibrul care se poate instala în mod special la structurile care participă la stabilirea și colectarea creanțelor bugetare.

anaf-protest-spontan.jpg

greva-finante.jpg

protest-spontan.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.