fbpx

tren-nou-valea-prahovei-noul-mers-trenuri.jpg

CFR Călători a anunțat că, începând cu data de 9 decembrie, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2018 - 2019. Zilnic, la nivel național, se vor afla în circulație peste 1200 de trenuri, în funcție de perioada din an. Trenurile Zăpezii vor circula spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.

CFR Călători a anunțat că noul Mers al Trenurilor va fi valabil până pe data de 14 decembrie 2019, iar în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%*, de luni până joi. De asemenea, de luni până duminică, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Brașov și retur) au reduceri între 31% și 56%.

Tot ca noutate, potrivit CFR Călători, în circulație va fi introdus un tren nou InterRegio (IR 1634) pe ruta Brașov (pl. 11.20) – Ploiești Vest (sos.13.20) – București Nord (sos. 14.04), cu opriri în toate stațiunile montane.

„Șase trenuri Regio care vor circula pe ruta Bucureşti – Braşov şi retur vor avea în compunere vagoane adaptate pentru transportul bicicletelor. La toate trenurile se pot transporta gratuit bicicletele pliabile la clasa 1 şi a 2-a sau schiuri la vagoanele de clasa a 2-a, ca bagaj de mână, în limita spaţiului disponibil bagajelor de mână, cu condiția să nu incomodeze pe ceilalți călători (o bicicletă pliabilă sau o pereche de schiuri de persoană). La trenurile Interregio, călătorii care doresc să circule cu biciclete nepliabile/nedemontabile o pot face dacă în compunerea trenului există un vagon dotat constructiv cu spaţiu special amenajat pentru fixarea şi transportul bicicletelor”, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

foto: Arhivă (CFR Călători)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg