fbpx

colegiul-il-caragiale-targ-craciun.jpg

Tradiționalul Târg de Crăciun de la Colegiul Național IL Caragiale din Ploiești va avea loc și în acest an. Organizatorii evenimentului promit și multe surprize pentru cei prezenți. Și, conform tradiției, cei prezenți vor putea participa și la o tombolă.

Târgul de Crăciun de la Colegiul Național IL Caragiale din Ploiești a fost organizat și anul trecut, iar invitații au fost așteptați cu prăjituri, sărmăluțe de post, kurtoși aburinzi, dar și cu o ciocolată caldă și un ceai fierbinte. În plus elevii Colegiului Național IL Caragiale au pregătit decorațiuni deosebite. Cu ajutorul sponsorilor a fost organizată și o tombolă, devenită deja celebră.

Anul acesta, tradiționalul Târg de Crăciun va avea loc mâine, 5 decembrie, între orele 10.00 - 18.00, iar tombola va fi organizată între orele 12.30 - 14.30.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Evenimentul va continua și după-amiază când sunt programate mai multe momente artistice pregătite, bineînțeles, de elevii Colegiului.

„Evenimentul se află la ediția a III-a. Produsele oferite spre vânzare sunt fie realizate la cantina Colegiului, fie sunt oferite de diverși sponsori. Vor exista și în acest an decorațiuni pentru cadourile oferite de sărbători, iar banii strânși din vânzarea produselor vor fi oferiți de elevi asociației de părinți. Totodată, la Târgul de Crăciun vor participa și meșteri artizani, 10% din vânzări urmând să fie donați tot asociației de părinți”, ne-a declarat prof. Carmen Băjenaru, directorul Colegiului Național IL Caragiale din Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg