colegiul-il-caragiale-targ-craciun.jpg

Tradiționalul Târg de Crăciun de la Colegiul Național IL Caragiale din Ploiești va avea loc și în acest an. Organizatorii evenimentului promit și multe surprize pentru cei prezenți. Și, conform tradiției, cei prezenți vor putea participa și la o tombolă.

Târgul de Crăciun de la Colegiul Național IL Caragiale din Ploiești a fost organizat și anul trecut, iar invitații au fost așteptați cu prăjituri, sărmăluțe de post, kurtoși aburinzi, dar și cu o ciocolată caldă și un ceai fierbinte. În plus elevii Colegiului Național IL Caragiale au pregătit decorațiuni deosebite. Cu ajutorul sponsorilor a fost organizată și o tombolă, devenită deja celebră.

Anul acesta, tradiționalul Târg de Crăciun va avea loc mâine, 5 decembrie, între orele 10.00 - 18.00, iar tombola va fi organizată între orele 12.30 - 14.30.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Evenimentul va continua și după-amiază când sunt programate mai multe momente artistice pregătite, bineînțeles, de elevii Colegiului.

„Evenimentul se află la ediția a III-a. Produsele oferite spre vânzare sunt fie realizate la cantina Colegiului, fie sunt oferite de diverși sponsori. Vor exista și în acest an decorațiuni pentru cadourile oferite de sărbători, iar banii strânși din vânzarea produselor vor fi oferiți de elevi asociației de părinți. Totodată, la Târgul de Crăciun vor participa și meșteri artizani, 10% din vânzări urmând să fie donați tot asociației de părinți”, ne-a declarat prof. Carmen Băjenaru, directorul Colegiului Național IL Caragiale din Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.