fbpx

spital-hipotermie-frig.jpg

Frigul face noi victime. De data aceasta este vorba despre doi bărbați, din localitățile valea Călugărească și din Tinosu, care au fost transportați de urgență la spital după ce au fost diagnosticați cu hipotermie.

Primul bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Valea Călugărească, a fost găsit pe câmp. O persoană a sunat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu diagnosticul de hipotermie.

Al doilea caz a fost înregistrat tot luni noapte, dar la Tinosu. De data aceasta este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, care figurează în baza de date a serviciului de asistență socială. Medicii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul suferă de hipotermie severă, motiv pentru care victima frigului a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii atrag atenția că expunerea prelungită la frig se poate solda inclusiv cu decesul. Pe perioada rece se recomandă o îmbrăcăminte adecvată și evitarea pe cât posibil a consumului de alcoolul.

Citește și: Victime ale gerului în Prahova, în mini-vacanța de 1 Decembrie. Trei adulți și un copil au ajuns la spital din cauza frigului

În mini-vacanța de 1 Decembrie, trei prahoveni au ajuns la spital cu hipotermie.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg