fbpx

ursi-localitate-busteni-interventie-jandarmi.jpg

Jandarmii prahoveni au fost în alertă luni noapte, după ce mai multe persoane au reclamat prezența urșilor în orașul Bușteni.

Primul apel la 112 a fost în jurul orelor 19.50. O patrulă din cadrul Detașamentului 8 Jandarmi Sinaia a intervenit pe strada Victoriei din orașul Bușteni pentru îndepărtarea unei ursoaice cu trei pui.

„Patrula de jandarmi a acționat pentru îndepărtarea animalelor prin folosirea mijloacelor acustice și luminoase de pe autospeciala din dotare. Animalele au fost îndepărtate în siguranță din zonă semnalată, patrula rămânând în zonă pentru monitorizare, întrucât era o oră când majoritatea populației din zonă revine de la serviciu. Pe timpul monitorizării zonei, patrula a mai îndepărtat de pe strada Cezar Petrescu o ursoaică cu doi pui”, a precizat. IJJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dată fiind prezența urșilor în localitate, jandarmii recomandă populației să apeleze numărul unic de urgență 112 când observă animale sălbatice în zona de locuințe, deoarece acestea pot reprezenta un real pericol.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg