instanta-decizie.jpg

Tribunalul Prahova a admis luni, 3 decembrie 2018, cererea de anulare a hotărârilor de Consiliu Local prin care viceprimarul cu atribuții de primar de la Gura Vitioarei a fost eliberat din funcție.

Instanța a anulat, luni, mai multe hotărâri de Consiliu Local și a dispus reîncadrarea lui Gheorghe Stănescu pe funcția deținută anterior cu acordarea drepturilor salariale de la data schimbării din funcție și până la data reîncadrării.

Citește și: Schimbarea ilegală a viceprimarului Comunei Gura Vitioarei - studiu de caz

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, Consiliul Local Gura Vitioarei a fost obligat la plata sumei de 350 lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. În luna septembrie, Consiliul Local al Comunei Gura Vitioarei a hotărât schimbarea din funcție a viceprimarului cu atribuții de primar, Gheorghe Stănescu.

tribunalul-prahova-primar.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.