fbpx

intoxicatii-duminica-noaptea-prahova-tentative-suicid.jpg

Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din Lunca Prahovei, comuna Măgureni, a avut nevoie de asistență medicală, duminică seară, după ce a început să se simtă rău, ca urmare a unei intoxicații cu monoxid de carbon. Alte două persoane, respectiv o femeie în vârstă de 50 de ani și o minoră în vârstă de 16 ani, au ajuns la spital tot din cauza unor intoxicații, dar de data aceasta în urma unor tentative de suicid.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că este posibil ca tânărul să fie intoxicat cu monoxid de carbon.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mini-vacanța de 1 Decembrie alte două persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor după ce s-au intoxicat voluntar cu diverse substanțe, în urma unor tentative de suicid.

Duminică noapte, o minoră. în vârstă de 16 ani, din Moara Domnească, comuna Râfov, care prezenta formele unei intoxicații acute voluntare polimedicamentoase, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești. 

O a doua persoană, o femeie în vârstă dec 50 de ani, din Mărginenii de Jos, a fost transportată la Spitalul Băicoi, fiind diagnosticată cu intoxicație acută voluntară cu substanță toxică.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg