intoxicatii-duminica-noaptea-prahova-tentative-suicid.jpg

Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din Lunca Prahovei, comuna Măgureni, a avut nevoie de asistență medicală, duminică seară, după ce a început să se simtă rău, ca urmare a unei intoxicații cu monoxid de carbon. Alte două persoane, respectiv o femeie în vârstă de 50 de ani și o minoră în vârstă de 16 ani, au ajuns la spital tot din cauza unor intoxicații, dar de data aceasta în urma unor tentative de suicid.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Ajunși la fața locului, medicii au constatat că este posibil ca tânărul să fie intoxicat cu monoxid de carbon.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mini-vacanța de 1 Decembrie alte două persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor după ce s-au intoxicat voluntar cu diverse substanțe, în urma unor tentative de suicid.

Duminică noapte, o minoră. în vârstă de 16 ani, din Moara Domnească, comuna Râfov, care prezenta formele unei intoxicații acute voluntare polimedicamentoase, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești. 

O a doua persoană, o femeie în vârstă dec 50 de ani, din Mărginenii de Jos, a fost transportată la Spitalul Băicoi, fiind diagnosticată cu intoxicație acută voluntară cu substanță toxică.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.