fbpx

IMG_5855.JPG

Meteorologii au emis luni prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Potrivit ANM, vremea se va menține rece și în perioada următoare, iar de săptămâna viitoare este așteptat un nou val de precipitații.

„În intervalul 3 – 9 decembrie, temperaturile maxime vor avea variații de la o zi la alta, și vor fi cuprinse în medie între 3 și 6 grade, urmând ca în a doua săptămână temperaturile medii diurne să scadă treptat până la valoarea de 0 grade. Intervalul de prognoză va debuta cu valori medii nocturne negative, în general de -7...-5 grade, însă ulterior, între 5 și 8 decembrie, temperatura minimă medie va fi mai ridicată, în jurul unei medii de -2 grade. În a
doua săptămână minimele termice vor fi în scădere, până la o medie de -6 grade în zilele de 15 și 16 decembrie. Temporar vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare de apariție în intervalul 9 -12 decembrie”, a anunțat ANM.

La munte, „în zilele de 3 și 4 decembrie se vor înregistra 3 grade, apoi temperatura va scădea până la -1 grad și se va menține constantă în intervalul 5 -7 decembrie, urmând ca pe 8 decembrie să se atingă o medie de 1 grad”, au anunțat meteorologii, care spun că „începând de pe 9 decembrie, temperatura maximă medie va marca o scădere treptată până la -7 grade, în zilele de 13 și 14 decembrie, apoi, până la sfârșitul intervalului, va crește până la -5 grade. Și temperatura minimă nocturnă va avea variații în prima săptămână, astfel că media va fi cuprinsă între -7 și -2 grade, însă după 9 decembrie nopțile vor fi tot mai reci, media minimelor urmând să scadă spre -12...-10 grade”.

„Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului, însă cantități mai însemnate vor fi posibile în intervalul 8 – 12 decembrie”, a anunțat ANM.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg