femeie-97-viol-prahova-drajna-de-jos.jpg

Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal și efectuează cercetări cu privire la un posibil viol, care ar fi avut loc săptămâna trecută, la Drajna de Jos, victimă fiind o femeie în vârstă de 97 de ani.

Nepotul femeii ar fi sesizat joi după-amiază faptul că bătrâna este posibil să fi fost victima unui viol, care ar fi avut loc în noaptea de 28 spre 29 noiembrie 2018.

Bătrâna a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești, unde a fost supusă unui examen ginecologic efectuat de un medic legist.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concluziile medicale indică faptul că femeia prezintă leziuni traumatice în zona organelor genitale, însă bătrâna a negat în fața polițiștilor că ar fi fost victima unui viol.

Potrivit IPJ Prahova în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, fiind stabilit deja un cerc de suspecți.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.