accident-bucov.jpg

Mini-vacanța de 1 Decembrie, din fericire, a fost una mai liniștită pentru personalul de la Serviciul de Ambulanță Prahova, media solicitărilor situându-se sub 400 de solicitări/24 de ore. 

Mini-vacanța de 1 Decembrie a fost una liniștită, susțin medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova, care spun că nu au existat cazuri de intoxicații alimentare sau situații în care anumite persoane ar fi consumat alcool în cantități periculoase.

Vineri, 330 de persoane au solicitat intervenția medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova, alte 641 de de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor în zilele de sâmbătă și de duminică. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mini-vacanța de 1 decembrie nu au lipsit însă accidentele rutiere. Vineri, 30 noiembrie, două persoane, un copil în vârstă de 5 ani și o tânără în vârstă de 30 de ani, au ajuns la Spitalul Județean Ploiești, în urma unui accident care a avut loc în Ploiești, pe strada Independenței.

Alte patru persoane au ajuns la spital, pe 1 Decembrie, tot în urma unor accidente rutiere. Astfel, o tânără în vârstă de 20 de ani și o femeie în vârstă de 43 de ani, au fost transportate la Spitalul județean Ploiești în urma unui accident rutier care s-a produs la Drajna de Jos. Tot la Spitalul Județean Ploiești a ajuns și un tânăr în vârstă de 18 ani, care, în timp ce se deplasat cu o bicicletă, a fost acroșat de un autoturism, pe strada Trandafirilor, din Ploiești. O a patra victimă a accidentelor rutiere înregistrate în data de 1 Decembrie este un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a fost implicat într-un accident care a avut loc pe strada Ștrandului din Ploiești. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Duminică, 2 decembrie, pe raza județului Prahova au avut loc trei accidente minore, la Ploiești, pe DN1 și Blejoi, care nu s-au soldat cu persoane transportate la spital.

„În mini-vacanța de 1 decembrie nu am avut un număr mare de solicitări, comparativ cu anii trecuți. Media solicitărilor s-a menținut la aproximativ 300. Totodată, de 1 Decembrie, nu au existat multe solicitări din punct de vedere medical””, a declarat pentru Observatorulph.ro Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.

Medicii de la SAJ Prahova se pregătesc însă pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, când numărul solicitărilor este cu mult mai mare. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.