protest-finanțe.jpg

Angajații ANAF - Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești au declanșat, joi, un nou protest spontan, nemulțumiți de restructurările anunțate la nivelul instituției, în contextul în care, anumite servicii funcționează la această oră cu schemă redusă de personal, posturile fiind blocate încă de anul trecut.

Pentru a doua zi consecutivă, angajații de la ANAF au protestat în fața sediului instituției. De data aceasta, protestul a fost inedit. 

Citește și: Grevă la Finanțele Prahova, în Ploiești. A doua zi de protest

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Protestăm împotriva desființării regiunilor pe următoarele considerente: se va crea haos în sistemul de colectare, restructurarea aparatului fiscal, dezechilibrul în modul de organizare al structurilor, în mod special la structurile care participă la stabilirea si colectarea creanțelor bugetare, o stare de instabilitate în rândul salariaților, având în vedere frecvențele schimbări de viziune privind structurile fiscale. Acestea sunt cele mai importante revendicări ale protestatarilor din ANAF”, susțin angajații de la ANAF.

În timpul protestului, pe mașini ale ANAF au apărut o serie de mesaje adresate direct ministrului Finanțelor.

84a19e2f-f77f-4282-9547-285faccb3f0e.jpg

f617c151-4bd7-47d3-9023-3828d10b56d8.jpg

84a19e2f-f77f-4282-9547-285faccb3f0e.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.