barbat-decedat-apartament.jpg

Incidentul a avut loc, ieri, când o persoană a sunat la 112 și a anunțat că dintr-un apartament al unui bloc situat pe strada Școlii din Ploiești se degajă un miros îngrozitor.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că sesizarea vecinilor se confirmă. 

În interiorul apartamentului a fost găsit cadavrul în stare de putrefacție al unui bărbat în vârstă de 65 de ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

În cauză, Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.