incendiu-soimari.jpg

Incendiul s-a produs miercuri după-amiază la o locuință din comuna Șoimari. Un bărbat în vârstă de 85 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 10% din corp, a refuzat transportul la spital.

O persoană a sunat la 112, în jurul orei 16.30, și a anunțat că a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat pompieri militari și medici de la Serviciul, de Ambulanță Prahova. 

Persoană rănită, în vârstă de 85 de ani, prezenta arsuri de gradul I și II, pe 8% din suprafața corpului, însă a refuzat transportul la spital, potrivit SAJ Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La solicitarea Observatorulph.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova a precizat că incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 50 mp,„ fără pericol de propagare la vecinătăți”.

Pompierii au acționat cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, a mai precizat Raluca Vasiloaie, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.