fbpx

tudose.jpg

Echipele de seniori și juniori ale României au obținut șapte medalii la ediția a X-a a Turneului Internațional de Informatică Shumen din Bulgaria: trei medalii de argint și patru medalii de bronz, a anunțat Ministerul Educației. Printre cei care au reușit să obțină rezultate deosebite se numără și ploieșteanca Maria - Alexa Tudose, elevă a Colegiului Național IL Caragiale Ploiești.

Maria-Alexa Tudose, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, a obținut medalie de argint la Turneul Internațional de Informatică Shumen din Bulgaria. 

Luna trecută, Maria-Alexa Tudose a fost declarată, la Ploiești, eleva anului, ca urmare a rezultatelor obținute la competițiile internaționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Maria Alexa Tudose, „elevul anului” în Ploiești

Medalii de argint au obținut la această competiție și Theodor - Pierre Moroianu (clasa a XI-a/Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București) și Flaviu-Cristian Verde (clasa a VII-a/Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București).

Cei patru laureați cu bronz sunt Tiberiu Ioan Mușat (clasa a IX-a), Matei Tinca (clasa a IX-a) și Luca Mihnea Metehău (clasa a VII-a), toți elevi ai Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu" din București, și Eduard Valentin Dumitrescul (clasa a VIII-a/Colegiul Naţional „Ștefan cel Mare” din Suceava). Din echipa de juniori a făcut parte și Alexandru Raul Todoran (clasa a VI-a/Colegiul Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie).

„Olimpicii români au fost însoțiți și pregătiți de profesorii Gheorghe-Eugen Nodea (Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu) și Dan Octavian Dumitrașcu (Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung), respectiv de Radu Muntean, student al Universității din București”, a precizat Ministerul Educației.

Competiția s-a desfășurat în localitatea Shumen, în perioada 21-25 noiembrie, cu participarea a peste 60 de concurenți (seniori și juniori) din Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Elveția, Moldova, Polonia, România și Serbia.

alexa-tudose-caragiale-medalie-argint.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg