fbpx

liceu-ludovik-mrazek.jpg

Cadavrul a fost descoperit de agentul de pază al fostului Liceu „Ludovic Mrazek” din Ploiești, unitate de învățământ care a fost închisă începând cu anul școlar 2018 - 2019. Imediat, agentul de pază a semnalat incidentul la 112.

Potrivit primelor informații, bărbatul găsit carbonizat ar fi electrician al fostului liceu „Ludovic Mrazek” din Ploiești. Familia acestuia, îngrijorată că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, nu ar fi venit acasă de la schimbul I, l-ar fi sunat pe agentul de pază. Electricianul intrase la serviciu la ora 07.00, iar la ora 15.00 ar fi trebuit să iasă de la schimbul I.

În acel moment, agentul de pază a început să-l caute pe electrician prin liceu. La un moment dat, acesta ar fi observat, într-o cameră de la parterul clădirii, că ușa era blocată de corpul electricianul.

Citește și: Liceul din Ploiești unde s-au băgat milioane de euro, dar care are lanțuri pe porți. Studiu de caz: Liceul Tehnologic „Ludovic Mrazek” - foto

Agentul de pază a semnalat imediat acest lucru la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Medicii însă nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. 

Cadavrul, care era complet carbonizat, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Prima suspiciune ar fi că bărbatul s-a electrocutat.

Poliția continuă cercetările, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg