liceu-ludovik-mrazek.jpg

Cadavrul a fost descoperit de agentul de pază al fostului Liceu „Ludovic Mrazek” din Ploiești, unitate de învățământ care a fost închisă începând cu anul școlar 2018 - 2019. Imediat, agentul de pază a semnalat incidentul la 112.

Potrivit primelor informații, bărbatul găsit carbonizat ar fi electrician al fostului liceu „Ludovic Mrazek” din Ploiești. Familia acestuia, îngrijorată că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, nu ar fi venit acasă de la schimbul I, l-ar fi sunat pe agentul de pază. Electricianul intrase la serviciu la ora 07.00, iar la ora 15.00 ar fi trebuit să iasă de la schimbul I.

În acel moment, agentul de pază a început să-l caute pe electrician prin liceu. La un moment dat, acesta ar fi observat, într-o cameră de la parterul clădirii, că ușa era blocată de corpul electricianul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Liceul din Ploiești unde s-au băgat milioane de euro, dar care are lanțuri pe porți. Studiu de caz: Liceul Tehnologic „Ludovic Mrazek” - foto

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Agentul de pază a semnalat imediat acest lucru la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Medicii însă nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. 

Cadavrul, care era complet carbonizat, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Prima suspiciune ar fi că bărbatul s-a electrocutat.

Poliția continuă cercetările, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Handbal feminin Euro 2018. România – Olanda, 24-29

Echipa națională de handbal feminin a României a pierdut, duminică seară, la Nancy, primul meci de la Euro 2018, scor 24-29 (10-11), partida cu Olanda, cel mai dificil adversar din Grupa principală...