sofer-beat-ploiesti-dumbrava.jpg

Polițiștii rutieri au depistat, în weekend, mai multe persoane sub influența alcoolului. „Recordul” însă este deținut de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Ploiești, care a fost depistat, vineri seară, beat la volan, în timp ce se deplasa pe raza localității Dumbrava.

Tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească ,vineri seara, în comuna Dumbrava, având o alcoolemie de 1,42 mg/l în aerul expirat. 

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta nu este singurul caz în care au fost depistați la volan conducători aflați sunt influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au mai depistat astfel de cazuri și la Câmpina (0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat), Scorțeni (0,47 mg/l), Băicoi (0,47 mg/l), Ploiești (două situații distincte, cu 0,83 și 0,75mg/l), Bușteni (0,52 mg/l), Urlați (0,85 mg/l, în concurs cu infracțiunea de conducerea unui auto neînmatriculat, vehiculul având montate numere provizorii cu valabilitate expirată, potrivit IPJ Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.