femeie-dosar-penal.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 21.00.  O persoană a sunat la 112 și a anunțat că o femeie a căzut de la etajul al III-lea al unui bloc din Câmpina. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță au fost solicitați să intervină sâmbătă noapte, după ce o femeie, în vârstă de 57 de ani, a căzut de la etajul unui bloc de pe strada Maramureș din Câmpina.

Ajunși la fața locului, medicii au constatat că victima prezintă numeroase traumatisme grave, aceasta fiind transportată, în comă, la Spitalul Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului cu solul, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism abdominal și o fractură la picior.

Poliția a deschis un dosar pentru vătămarea corporală din culpă, cercetările urmând să fie continuate. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.