spitalul-judetean-tanar-ploiesti.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă, în satul Vărbila, din comuna Iordăcheanu. Un bărbat a sunat la 112 și a solicitat un echipaj al ambulanței. Medicii ajunși la fața locului au constatat că un tânăr și-a provocat, cu un cuțit, o plagă în zona gâtului.

Cazul are în spate și o poveste. Săptămâna trecută, tânărul, în vârstă de 32 de ani, de fel din Galați, se afla în zona Gării de Sud din Ploiești, moment în care un bărbat i-ar fi propus să vină să locuiască cu el în satul Vărbila, comuna Iordăcheanu. Înțelegerea ar fi fost că, în schimbul găzduirii, tânărul o să-l ajute la muncile din gospodărie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În weekend, proprietarul locuinței i-a cerut tânărului să plece acasă la el. Supărat de faptul că nu mai este găzduit în Vărbila, tânărul și-a provocat, cu un cuțit, o plagă în zona gâtului.

Proprietarul locuinței a fost cel care a sunat la 112 și a solicitat sprijinul medicilor, dar și al Poliției.

În fața oamenilor legii, tânărul și-a justificat gestul prin faptul că nu mai vrea să se întoarcă la el acasă. Ulterior, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că pe numele acestuia exista o interdicție judecătorească prin care nu avea voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de locuința mamei sale.

Dată fiind rana pe care și-a provocat-o, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.