fbpx

spitalul-judetean-tanar-ploiesti.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă, în satul Vărbila, din comuna Iordăcheanu. Un bărbat a sunat la 112 și a solicitat un echipaj al ambulanței. Medicii ajunși la fața locului au constatat că un tânăr și-a provocat, cu un cuțit, o plagă în zona gâtului.

Cazul are în spate și o poveste. Săptămâna trecută, tânărul, în vârstă de 32 de ani, de fel din Galați, se afla în zona Gării de Sud din Ploiești, moment în care un bărbat i-ar fi propus să vină să locuiască cu el în satul Vărbila, comuna Iordăcheanu. Înțelegerea ar fi fost că, în schimbul găzduirii, tânărul o să-l ajute la muncile din gospodărie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În weekend, proprietarul locuinței i-a cerut tânărului să plece acasă la el. Supărat de faptul că nu mai este găzduit în Vărbila, tânărul și-a provocat, cu un cuțit, o plagă în zona gâtului.

Proprietarul locuinței a fost cel care a sunat la 112 și a solicitat sprijinul medicilor, dar și al Poliției.

În fața oamenilor legii, tânărul și-a justificat gestul prin faptul că nu mai vrea să se întoarcă la el acasă. Ulterior, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că pe numele acestuia exista o interdicție judecătorească prin care nu avea voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de locuința mamei sale.

Dată fiind rana pe care și-a provocat-o, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg