incendiu-ploiesti.jpg

Pompierii militari intervin sâmbătă după-amiază pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Ploiești, situată pe strada Dumbravei. Focul s-a extins și la acoperișul unei locuințe aflate în apropiere.

UODATE - 14.21 - ISU Prahova a anunțat că incendiul a fost localizat. Focul se manifestă la acoperișul a două case, pe o suprafață de 300 mp.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat izbucnirea focului. Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă „violent și cu flacără deschisă”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

17 pompieri militari, cu patru autospeciale cu apă și spumă, intervin pentru stingerea incendiului.

FOTO: cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...