femeie-prinsa-bijuterii.jpg

Polițiștii ploieșteni au fost sesizați cu privire la furtul mai multor bijuterii din aur dintr-un imobil din municipiu, iar la scurt timp a fost identificată și persoana care ar fi comis fapta. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămare.

Polițiști de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au efectuat cercetări într-un dosar penal privind sustragerea unor bijuterii din aur dintr-un imobil din municipiul Ploiești, a anunțat IPJ Prahova. .

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba, potrivit anchetatorilor, de o ploieșteancă în vârstă de 40 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În cauză prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, cercetările urmând a fi continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză”, a precizat IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...