jandarmi-obor.jpg

Un echipaj de jandarmi a reținut, sâmbătă dimineață, în zona Obor din Ploiești, o femeie în vârstă de 51 ani, care avea asupra sa 50 pachete cu țigări.

Femeia, cu domiciliul în Ploiești, a fost depistată, sâmbătă, în jurul orei 09.00, în Oborul din municipiu, în timp ce încerca să vândă țigările.

Potrivit primelor informații, țigările aveau aplicat timbru de proveniență Republica Moldova. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Persoanei în cauză i s-a întocmit act de sesizare pentru infracțiunea de contrabandă, faptă prevazută de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României, urmând ca țigaretele și persoana în cauză să fie predate organelor de urmărire penală pentru continuare cercetărilor”, a anunțat IJJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...