ceata-anm-prahova.jpg

Meteorologii au emis cod galben de ceață pentru mai multe județe, inclusiv pentru zona joasă din Prahova.

Potrivit ANM, atenționarea este valabilă în Prahova până la ora 14.00, timp în care ceața determină scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Poliția recomandă șoferilor să circule cu atenție. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1, la Movila Vuilpii - Bănești, din cauza ceții vizibilitatea este sub 50 de metri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sub cod galben de ceață sunt și județele Argeș, Dâmbovița și Buzău, dar și în Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ și Iași.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.