proiectil-ploiesti-buna-vestire.jpg

O echipă de pirotehniști a fost solicitată să intervină, sâmbătă, după ce o persoană a descoperit un proiectil din cel de-al Doilea Război Mondial, pe strada Buna Vestire din Ploiești.

UPDATE: 12.41 - ISU Prahova a anunțat că este vorba despre un proiectil de 45 mm. Acesta a fost descoperit de către un cetățean în timp ce executa săpături și lucrări la un gard, potrivit ISU Prahova.

O persoană a semnalat incidentul la redacția Observatorulph.ro, precizând că proiectul a fost găsit în urma unor săpături efectuate pe strada Buna Vestire, la nr. 120.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Proiectil găsit pe un câmp din Cartierul Vest din Ploiești

Echipa pirotehnică se află la fața locului, a precizat cititorul Observatorulph.ro. Acesta nu este singurul proiectil descoperit astăzi. Tot astăzi a fost solicitată intervenția echipei pirotehnice și în Cartierul Vest din Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.