poliția locala-ploiesti.jpg

Incidentul a avut loc joi seară, în zona centrală din Ploiești. Inițial, printr-un apel la 112, o persoană a anunțat că bătrâna a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Ulterior, cazul a fost semnalat și unui echipaj al Poliției Locale Ploiești. „În seara zilei de 22 noiembrie 2018, în jurul orelor 20:10, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a depistat în zona Piața Victoriei, o persoană de sex feminin care fusese dată dispărută de la domiciliu, prin apelul unic de urgență 112”, a anunțat Poliția Locală Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii locali au observat că persoana în cauză era îmbrăcată neadecvat condițiilor meteo actuale și se deplasa dezorientată pe stradă.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Potrivit datelor și semnalmentelor deținute, persoana., în vârstă de 88 de ani, domiciliată în Ploiești, zona Sălii Sporturilor., a fost identificată

Bătrâna a fost condusă la domiciliu, fiind preluată de fiul său”, a mai precizat Poliția Locală.

Foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.