furt-autoturism.jpg

Minorii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, sunt bănuiți că au sustras un portofel dintr-un autoturism parcat în fața unui magazin, aceștia încercând să sustragă bunuri și dintr-o mașină aflată în parcarea unui centru comercial.

„Polițiști de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au efectuat cercetări într-o cauză privind sustragerea unui portofel dintr-un autovehicul staționat în parcarea unui magazin precum și o tentativă de furt dintr-un autoturism staționat în parcarea unui complex comercial din aceeași zonă”, a anunțat IPJ Prahova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor. Este vorba de trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Aceștia au fost conduși la sediul secției, unde au fost audiați, în cauză fiind continuate cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale”, a mai precizat IPJ Prahova..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.